Produsele Leukoplast® - pentru toate nevoile

Produsele Leukoplast® - pentru toate nevoile


Banda adezivă originală Leukoplast® a fost dezvoltată în multiple variate pentru diferite nevoi și situații, în special pentru a satisface cerințele în creștere constantă în ceea ce privește toleranța pielii.

Astăzi oferim Leukoplast® în 7 versiuni:
- Leukoplast®;
- Leukoplast® impermeabil;
- Leukosilk®;
- Leukoderm®;
- Leukokopor®;
- Leukoflex®;
- Leukofix®

Pansamentele de prim ajutor Leukoplast®

Există multe momente în care se produce cu ușurință o mică vătămare: în timpul sportului, jocului, muncii, la plajă, în baie, la psicină, în bucătărie și multe altele. Din fericire, cele mai frecvente leziuni cotidiene sunt răni minore care pot fi ușor tratate cu un pansament de prim ajutor. Pentru toate aceste situații, este ideal să aveți pansamentele de prim ajutor Leukoplast® disponibile imediat - chiar acolo unde se întâmplă accidentul.

Pansamentele de prim ajutor Leukoplast® vă oferă o soluție simplă și eficientă pentru răni minore, pentru întreaga familie.

Leukoplast® oferă soluții multiple pentru îngrijirea de sine la domiciliu. Întreaga familie poate beneficia de moștenirea noastră profesională în gestionarea rănilor cu produse ușor de utilizat și de înaltă calitate.

Pansamente pentru îngrijire de sine la domiciliu

Îngrijirea rănilor în cele mai bune mâini - produsele Leukoplast® sunt acum disponibile pentru îngrijire de sine la domiciliu. Cu noul portofoliu de produse Leukoplast® pentru consumatori, vă putem oferi acum o gamă largă de produse profesionale pentru tratamentul îngrijirii rănilor la domiciliu.

De mai bine de 100 de ani, profesioniștii din domeniul sănătății au avut încredere în Leukoplast®, unul dintre cele mai de încredere mărci de îngrijire a rănilor din lume, pentru asigurarea pansamentelor, bandajelor și dispozitivelor pe corp. 

Am transferat acum experiența noastră medicală vastă în produse și soluții inteligente pentru îngrijirea rănilor. Scopul nostru este să vă sprijinim și să vă permită să tratați diferite tipuri de răni la domiciliu cu produse profesionale, care au fost inițial dezvoltate pentru medici și asistente medicale din spitale și clinici. Familia de produse Leukoplast® este disponibilă și oferă auto-tratament pentru răni, cum ar fi tăieturi, abraziuni, lacerații, arsuri, răni infectate sau răni cu risc de infecție.

Share: