Microdacyn Wound Care - soluție pentru îngrijirea rănilor

Microdacyn Wound Care - soluție pentru îngrijirea rănilor

Cum se utilizează soluția de îngrijire a rănilor Microdacyn® 

Tratează-te cu Microdacyn la fiecare schimbare de pansament sau de trei ori pe zi!

Microdacyn trebuie să fie prima dumneavoastră alegere pentru:

RĂNI CRONICE |  RĂNI DIABETICE |  RĂNI DUPĂ OPERAȚIE |  RĂNI MARI | ARSURI

 

Instrucțiuni de folosire pentru răni acute, curate și cu predispoziție de vindecare :

1. Pulverizați, turnați sau spălați un exces de Microdacyn direct în rană până la punctul de saturație   

Microdacyn este potrivit și pentru umezirea bandajelor aderente, spălarea resturilor, curățarea peri-rănii sau curățarea generală a pielii, deoarece este non-citotoxic. Microdacyn va ucide 99,99% din microbii plutonici liberi (planctonici) în 30 de secunde de la curățare.

Notă: Microdacyn poate fi aplicat pe orice zonă rănită, inclusiv zone sensibile, cum ar fi urechile, gura, nasul, cartilajul, tendoanele, articulațiile, oasele și chiar peritoneul chirurgical. 

2. Irigați cu Microdacyn în timp ce curățați și debridați

Înmuiați un tifon sau un tampon de curățare cu Microdacyn folosindul pentru a curăța manual rana cu abraziune ușoară. Microdacyn nu este un înlocuitor pentru curățarea / debridarea manuală . Continuați să irigați și să clătiți cu Microdacyn până când rana fără resturi și patul plăgii este suficient de pregătit pentru pansament, aplicarea repetată a Microdacyn își va îmbunătăți eficacitatea Microdacyn este o soluție hipotonică și un ajutor adecvat de dezlucrare, Înmuierea plăgii în tifon înmuiat Microdacyn va ajuta la înmuierea și eliminarea slough-ului cu un traumatism minim la rană. Înmuierea poate fi repetată de câte ori este necesar, până la obținerea rezultatului dorit. Cu acoperiri foarte groase sau uscate peste rană, puteți lua în considerare aplicarea unui strat de Microdacyn Hydrogel pentru un plus de umiditate pentru a accelera procesul de înmuiere.

Notă: A nu se clăti plaga după utilizarea Microdacyn

 

Instrucțiuni de folosire pentru răni cronice, infectate sau cu risc ridicat (caz de non-vindecare, biofilm suspect, infectare clinică sau cu risc mai mare de infectare - precum în cazul diabeticilor și seniorilor):

3. Pentru un pat al plagii curat - Înmuiați rana cu Microdacyn

În rănile care necesită un management mai agresiv, aplicați un mediu înmuiat Microdacyn pe rana proaspăt curățată și marginile acesteia până la 15 minute. Timpul de contact crescut crește efectul antimicrobian non-citotoxic al Microdacyn față de biofilme consacrate și microbi mai persistenți, cum ar fi ciuperci și spori. În rănile foarte mari, acest lucru poate necesita cantități mari de Microdacyn pentru a asigura un tratament eficient. Dacă utilizați sticle de pulverizare mai mici, poate doriți să luați în considerare utilizarea unei capacități mai mari de 990 ml

Notă: În cazul în care este necesară împachetarea plăgii, Microdacyn este potrivit pentru a înmuia mediul de ambalare înainte de plasare și poate fi umezit din nou la îndepărtare.

 

Tratamentul rănilor cronice:

Înmuierile trebuie repetate la fiecare 24-36 de ore până când infecția s-a rezolvat la începerea tratamentului într-o rană cronică sau care nu se vindecă, pentru a asigura reducerea semnificativă a biofilmelor stabilite.

GESTIONAREA INFECȚIEI:

Aplicație agresivă în curățarea patului plăgii 

Nu ungeți plaga, Curățați-o!

Pulverizați Microdacyn direct în plagă o cantitate generoasă. Curățați, irigați și debridați folosind Microdacyn pentru a vă asigura că plaga este bine pregătită înainte de pansare. 

PENETRAREA BIOFILMULUI

Toate rănile cronice / greu de vindecat / cu risc ridicat  

Atacați în mod direct biofilmul!

Aplicarea unui tifon îmbibat din abundență cu Microdacyn pe patul plăgii  curate și / sau debridate timp de 10 minute va penetra  biofilmul rapid omorând rapid microbii din interior. 

REDUCEREA SARCINII MICROBIANE

Pentru ca procesul vindecării sa fie accelerat 

Pentru început: tratament agresiv zilnic

Tratarea agresivă a patului plăgii aplicând Microdacyn la fiecare 24-36 ore până ce infecția este gestionată și procesul de vindecare este accelerat. 

FIECARE APLICAȚIE AJUTĂ

Pentru ca procesul vindecării sa fie accelerat 

Avantaje simultane ale vindecării

Fiecare aplicare de Microdacyn poate oferi reduceri suplimentare ale inflamației și creșterea aportului de oxigen pentru a accelera vindecarea mai rapidă a rănilor. 

 

Pansarea

Microdacyn este compatibil cu toate tipurile de pansamente, inclusiv argintul (Ag). Etiologia rănilor va dicta alegerea potrivită.

Tratamentul rănilor și arsurilor cronice trebuie să se facă sub îndrumarea medicului dumneavoastră.