Revamil - produse pe bază de miere pentru îngrijirea profesională a rănilor

Revamil - produse pe bază de miere pentru îngrijirea profesională a rănilor

Produse cu miere pentru tratamentul si protecția antibacteriană a rănilor complexe, acute și infectate.

Bază științifică

  • Cercetătorii de la Universitatea din Wageningen (Olanda) au fost primii din lume care au produs cu succes miere de o constantă de calitate și cu o eficiență reproductibilă. Mierea folosită în Revamil este colectata de la colonii sănătoase de albine, în condiții controlate și reglementate de climă. Acest proces standardizat asigură compoziția mierii Revamil ca fiind unică și reproductibilă. Toate produsele sunt înregistrate ca dispozitive medicale și respectă toate specificațiile de siguranță care sunt importante și relevante pentru îngrijirea profesională a rănilor.
  • Revamil conține produse de îngrijire a rănilor pe bază de miere cu o puritate de 100%, bogată în enzime de calitate reproductibilă. Proprietatile hidrofilului Revamil creează în plagă un mediu umed ,care, combinat cu o bună protecție antibacteriană, ajută la asigurarea vindecării rapide a rănilor.
  • Nivelul scăzut de pH al acestei mieri favorizează deasemenea vindecarea. Utilizarea Revamil calmează rana, reducând roseața și durerea.
  • Este ușor de aplicat și previne mirosurile.
  • Revamil este utilizat în tratamentul rănilor cornice, acute și infectate. Oferă protecție antibacteriană manifestată prin capacitatea sa de inhibare a agenților majori de infecție a rănilor ca Staphylococcus aureus și Pseudomonas aeruginosa.

Portofoliul de produse Revamil pentru îngrijirea rănilor este caracterizat prin:

• protecție antibacteriană puternică și de lungă durată
• regenerarea eficientă a țesuturilor
• controlul mirosurilor neplăcute
• non-alergice, non-toxice
• prietenos cu pacientul, igienic și în siguranță
• bază științifică

Produse recomandate de Doctor Plaga - Revamil

Studii clinice

Atât acasă cât și în străinatate au fost tratați cu succes un număr mare de pacienți în ultimii zece ani. Au fost efectuate studii clinice specifice în câteva spitale, inclusiv Spitalul Bronovo (Haga, Olanda), Spitalul Yves le Foll (St. Brieuc, Franța) și Spitalul S. Agostino Avigliana (Torino, Italia).

Clinica specializată în plagă de la Spitalul Bronovo a utilizat gelul de rană Revamil în tratamentul a 80 de pacienți cu ulcerații cronice ale membrelor inferioare. În majoritatea cazurilor, tratamentul cu Revamil Gel a ajutat la curățarea plăgii și a ajutat la dezvoltarea țesutului de granulație.

Majoritatea rănilor (57%) au fost vindecate complet în trei luni. În Spitalul Yves le Foll au fost tratați 120 de pacienți cu Revamil în urma operațiilor abdominale. Pansamentele Revamil au accelerat vindecarea rănilor, pacienții fiind multumiți de acțiunea lui. Pacienți cu răni exudative acute și cornice au fost tratați cu succes cu Revamil Melginat la Spitalul S. Agostino di Avigliana.


Protecție antibacteriană

Revamil  Honey se remarcă prin protecția antibacteriană de lungă durată, care rămâne la un nivel înalt pentru mai mult de 48 de ore. Testele efectuate în conformitate cu European Pharmacopoeia Challenge Test  au dovedit că  Revamil Honey anihilează rapid importanți agenți de infecție a rănilor, cum ar fi Staphylococcus aureus și Pseudomonas aeruginosa . În plus,testele au arătat că stafilococii rezistenți la antibiotice(MRSA) și stafilococii sensibili la antibiotice (MSSA) sunt la fel de sensibili la Revamil.


Portofoliu pentru îngrijire profesională

Revamil a dezvoltat o gamă largă de produse pentru tratamentul diferitelor tipuri de răni în diverse etape de vindecare, iar aceste produse sunt acum disponibile în mai mult de zece țări din Europa și nu numai.

Datorită rezultatelor pozitive și eficiente obținute cu produsele Revamil, numărul de utilizatori profesioniști - atât practicieni individuali cât și clinici - este în continuă creștere.

Portofoliul Revamil a fost dezvoltat de Bfactory Health Products B.V., în strânsă colaborare cu Universitatea din Wageningen și parteneri cu expertiză în domeniul îngrijirii rănilor. Activitatea principală a lui Bfactory este dezvoltarea continuă a produselor eficiente și prietenoase pentru îngrijirea rănilor.


Pentru toate fazele de vindecare a rănilor

Atât rănile acute, cât și cele cronice sunt tratate cu produsele Revamil.

Poate fi aplicat în toate etapele vindecării rănilor și anume de la debridare la închiderea plăgii - chiar și în cazul infectării și a rănilor greu de vindecat. În plus, linia de produse Revamil include produse care sunt destinate special rănilor cu exudare moderată până la mare.

În tabelul de mai jos este prezentat un rezumat al diverselor produse Revamil șși aplicarea lor.


Contraindicații

Utilizarea produselor Revamil nu este recomandată pacienților care sunt alergici sau hipersensibili la miere. Produsele Revamil pe bază de miere pură pot, în unele cazuri, să provoace o senzație de furnicături de scurtă durată.