Nocospray-Nocomax-Nocolyse

Nocospray-Nocomax-Nocolyse

OXY’PHARM a dezvoltat conceptul automat NOCOTECH de dezinfecție a aeromicroflorei și suprafețelor pe cale aeriană. Este vorba despre combinarea unei mașini de dispersare (NOCOSPRAY sau NOCOMAX) cu un dezinfectant biodegradabil (NOCOLYSE,NOCOLYSE FOOD) sau produs insecticid ( OXYPY).

Dezinfectanții din gama noastră sunt lichide care conțin peroxid de hidrogen (H2O2) fără acid peracetic.
Aparatele noastre de dispersie (NOCOSPRAY sau NOCOMAX) depind de o turbină de încălzire și ionizare care pulverizează produse dezinfectante lichide transformate într-o ceață uscată.

Dimensiunea particulelor (în medie 5 µ) asigură o sedimentare lentă și uniformă pe fiecare centimetru pătrat al spațiilor tratate, fără umiditate.

Toate produsele dezinfectante din gama noastră sunt biodegradabile (nu lasă reziduuri), non-alergenice, non-toxice, necorozive pentru toate suprafețele (incluse la suprafețele electronice) și nu necesită clătire sau aerisire după utilizare.

Dezinfecția aeromicroflorei și suprafețelor pe cale aeriană asigură o distribuție uniformă, chiar și în zone greu accesbile, NU necesită manevrare și NU prezintă niciun risc pentru utilizatorul care îndeplinește cerințele de implementare.

Acest concept aduce o simplificare maximă dezinfecției Aeromicroflorei și suprafețelor pe cale aeriană!

Etape dezinfecție cu Nocospray-Nocolyse:

1. PULVERIZARE
2. TIMP DE CONTACT

Timpul de contact este timpul necesar pentru o distribuție uniformă a ceții dezinfectante pe suprafețele tratate, pentru eficacitatea biocidului și pentru a se converti în apă naturală și oxigen.

Mașina se oprește automat la sfârșitul dispersiei

Nu este necesară nicio acțiune după timpul de contact (nu este necesară ștergerea sau aerisirea).

Tehnologia noastră de dispersie brevetată are un efect letal asupra virusurilor, bacteriilor, drojdiei, mucegaiului și sporilor, dar și asupra insectelor zburătoare, a insectelor târâtoare și a ploșnițelor.

Aparatele noastre de dezinfectare permit tratarea aerului și a suprafețelor - datorită unei game de produse dezinfectante complet biodegradabile. Gama de produse dezinsectante pe bază de piretrine este concepută pentru uz interior.

Produsele noastre insecticide pot fi utilizate și în aplicații locale cu pulverizator, în completarea utilizării aparatului de dispersie.